Πλυντήριο αυτοκινήτων Αθήνα

Το πλυντήριο αυτοκινήτων Hand Wash βρίσκεται στη Λεωφόρο Φιλαδέλφειας 235 Αχαρνές  από το 2006. Σας προσφέρει τις υπηρεσίες του ποιοτικά και με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε την περιποίηση του αυτοκινήτου σας με τα καλύτερα υλικά.
Στο Hand Wash θα βρείτε μεγάλη ποικιλία με αξεσουάρ (αρωματικά, τάσια, ζάντες, καλύμματα, πατάκια, καθαριστικά ταπετσαρίας, σαμπουάν, περιποίησης ταμπλώ κ.α.) που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού μας πελάτη.

Ο χώρος μας εκτείνεται σε 300τ.μ. με χώρο υποδοχής και αναμονής για τους πελάτες και ξεχωριστούς χώρους βιολογικού καθαρισμού, πλυσίματος, γυαλίσματος. Το Hand Wash προσφέρει δωρεάν INTERNET κατά τη διάρκεια της αναμονής σας στο χώρο μας.

Οι Υπηρεσίες μας

Για βαθιά καθαριότητα χρειάζεται εξειδικευμένη φροντίδα. Για τον άψογο καθαρισμό του σαλονιού, δεν κάνουμε μόνο λεπτομερή και προσεγμένη εργασία αλλά και απολύμανση με σύστημα ΟΖΟΝ (χρήση ενεργού οξυγόνου) ταυτόχρονα.
Χρησιμοποιούμε αποτελεσματικά βιολογικά καθαριστικά χαμηλού αφρισμού, βιοδιασπώμενα και 100% ανακυκλώσιμα με ουδέτερο Ph και χωρίς λευκαντικά, ιδανικά για τον καθαρισμό των πιο σκληρών ρύπων και των λιπαρών λεκέδων από λάδια, γράσα και λίπη, σε καθίσματα, ταπετσαρίες, μοκέτες και επιφάνειες με συνθετικές ή φυσικές ίνες .
Το ΟΖΟΝ σύστημα καταστρέφει την οσμή που προκαλούν τα βακτηρίδια, αλλεργιογόνα και μόρια. Το σύστημα ΟΖΟΝ στην πραγματικότητα καταστρέφει την πηγή της οσμής και αφήνει “φύλλα” φρέσκου καθαρού οξυγόνου στη θέση της. Δεν εξαφανίζει μόνο την οσμή των τσιγάρων, της μούχλας, τις οσμές από κατοικίδια ζώα, κ.τ.λ. αλλά και τους μύκητες που έχουν δημιουργηθεί.
Το όζον δεν καλύπτει αλλά εξαφανίζει κάθε οσμή σε κάθε σημείο στον εσωτερικό χώρο του οχήματος σας
Η απολυμαντική δύναμη του ΟΖΟΝ (ενεργό οξυγόνο) είναι πολύ μεγαλύτερη και από αυτή του χλωρίου.
Πλύσιμο χωρίς τρίψιμο με βούρτσες , πανιά ή σφουγγάρια που μπορεί να χαράξουν τον αυτοκίνητό σας και να φθείρουν το χρώμα του .
Ο ενεργός αφρός λειτουργεί όπως και το σφουγγάρι παρασύροντας τον ρύπο μέσα στον αφρό και απομακρύνοντας αυτόν από τη επιφάνεια του οχήματος. Καθώς ο αφρός διασπάται, απελευθερώνει καθαριστικό υψηλής ποιότητας που απορροφά τη βρωμιά και όλων των ειδών τα υπολείμματα.
Η κινητικότητα του αφρού ενισχύει τη δράση του καθαριστικού, δίνοντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα!
Στην www.handwash.gr η φροντίδα του οχήματος σας είναι προσωπική μας υπόθεση. Το πλύσιμο των οχημάτων γίνεται αποκλειστικά με πιστοποιημένα καθαριστικά, 100% αποτελεσματικά και απολύτως φιλικά στα υλικά του αυτοκινήτου, στο ανθρώπινο σώμα και στο περιβάλλον.( ISO 9001 & 14001)
Είναι μια ιδιαίτερη και προσεγμένη εργασία, που σίγουρα θα εκτιμήσουν όσοι αγαπούν τις βαθύτερες αξίες. Ο κινητήρας καθαρίζεται επιμελώς και στη συνέχεια επικαλύπτεται με ευέλικτη επίστρωση σιλικονουχου κεριου, που του χαρίζει προστασία . Δεν πλένουμε απλά το κινητήρα του οχήματος σας αλλά τον κάνουμε να φαίνεται σαν καινούργιο .
Εξειδικευμένη εργασία που καλύπτει τις μικρογρατσουνιές, αφαιρεί τις οξειδωμένες βαφές και απομακρύνει τέλεια τους ξεραμένους λακέδες από έντομα, κουτσουλιές, ρετσίνια και πίσσες. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και το αυτοκίνητό σας δείχνει σαν καινούργιο! Το μυστικό της επιτυχίας είναι στην ποιότητα των υλικών. Όλη η επεξεργασία γίνεται με ειδικά υλικά, φιλικά στο περιβάλλον, και κατάλληλα για κάθε τύπο βαφής, που αφαιρούν την άχνη και επαναφέρουν τη γυαλάδα και τη λάμψη στο χρώμα του αυτοκινήτου.
Σε εμάς οι ειδικές επιφάνειες έχουν ειδική μεταχείριση. Με ιδιαίτερη φροντίδα και ειδικά υλικά, αδιαβροχοποιούμε και προστατεύουμε, πλήρως, όλες τις υφασμάτινες επιφάνειες από υγρά, ρύπους, σκόνες, μύκητες, εξασφαλίζοντας αδιαπέραστη προστασία που διαρκεί.
Eίναι μια μόνιμη λύση στο όχημα με οσμές.
Το σύστημα χρησιμοποιεί ξηρή ατμός που παράγεται από φυσικά αιθέρια έλαια για να:
1)εξουδετερώνονται και να αφαιρούνται μόνιμα έντονες οσμές όπως αυτές που παράγονται από τον καπνό του τσιγάρου, των ζώων και των τροφίμων.
2)Ανανέωση ώστε να μην μυρίζει “μπαγιάτικο” το εσωτερικό του οχήματος.
Σε αντίθεση με τα συμβατικά air-fresheners την ξηρά ατμού που παράγεται από το σύστημα διεισδύει βαθιά σε πορώδεις επιφάνειες το εσωτερικό του οχήματος.